Tuesday, October 27, 2009

Flea market I love

I love flea market. When I was in US, we used to go to this flea market and they sell like everything from clothes, plates to all sorts of knick knacks. But plates I don't buy cause I malas nak samak-samak the plates. Tapi ada kakak-kakak senior I dulu rajin jugak collect pinggan-pinggan kat flea market tu. Usually I akan beli macam knick knack or books. Usually second hand bookslah.

Hobi I lagi ialah pergi thrift store. You can actually get branded stuffs there at a discounts. Mat salleh..mat salleh ni macam tak reti sayang barang tau...tapi tak apa it's a gain for us the students (at that time ler). I actually found a few nice denim jackets and bought it for my sisters. Nanti I suruh my sister tangkap gambar jaket tu.

So that is why I love to go to The Curve's Flea Market...

IMG_0504a

you can find all sorts of stuff here....sapa nak ikut I hujung minggu ni =)

IMG_0505a

anak dara saya pun tak nak kalah.....nak gak rantai macam Mama dia.

5 comments:

nasazfrog... said...

kak kalau pegi lagi kat tempat tu kasik tau la leh kirim.. aksesori dia ada seni ek kak,, uhh suke.. :)

Pink Mama said...

kirim boleh takut taste Nas dengan Akak tak sama jer =)

Lea Shmea said...

my husband terer main rubiks cube tu. hehe. anak akak mesti suka main tu eh.

Pink Mama said...

Lea, suka main sampai kadang2 tercabut2lah rubic cube tu

cHeRyNa PiReS said...

tak pernah pergi flea market abroad...but selalu pergi chinese flea market kat seremban nieh.

tujuan? used books! sangat gumbira duduk2 di situ.

i saw your blog kat nuffnang...tumpang lalu k!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin