Monday, October 26, 2009

Crazy about accessories

So I am currently crazy about accessories. Actually I collected quite a lot, nanti the girls dah besar bolehlah kalau derang nak pinjam Mama derang punya barang-barang plus the handbags too =)
Kalau dah pergi flea market The Curve tu sah-sahlahkan akan terjebak dengan membeli accessories. Rambang mata tengok ....semuanya berkenan semuanya kalau boleh nak rembat.

So here's my splurge from yesterday

IMG_3543

a "kau kunci cintaku" chain

IMG_3544

my son choose the gold ring....I love it so much. Got a Tiffany's air to it....tak dapat yang ori...yang tak ori pun bolehlah....

IMG_3546

a bracelet...suka nau I dengan bracelet ala-ala gladiator punya bracelet ni kan

Over all.....I'm happy with my splurge.....

5 comments:

akak_bieza said...

Haiyoo...kau kunci cinta ku sangkut kat leher ku..hahahaha

cincin..very nice

bangle..mak aiii..

Mama Mya said...

cantik accessories leh pinjam satu hihihi

Pink Mama said...

NAk pinjam kaaa?....bolehhhhh

superheroes' mom said...

me likeyyy the tiffany inspired ring and the gold bangle.... niiiccceeee

Pink Mama said...

yeah me likey too...very nicekan =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin