Monday, October 19, 2009

Kisah kasut hitam

Susah rupanya nak pilih kasut hitam ya. Anak dara sorang ni nak pilih kasut hitam punyalah fussy macam bapak dia jugak. Kalau ikut mak dia senang jer, berkenan terus ambik bayar sebab akan aim kasut idaman dulu.
Ambik yang tu tak berkenan, ambik yang ni tak berkenan. Last-last Mama dia give up, suruh ayah dia pulak reason the daughter. Ahh.....barulah dia nak. Kalau tak seksanya nak cari kasut budak sorang ni.

IMG_3518 IMG_3519

IMG_3520 Kasut hitam untuk persembahan angklung malam Rabu nanti.

IMG_3521

Kasut angklung cum kasut jalan sekalilah. Sian adiknya yang setia menunggu.

3 comments:

MommyCT said...

sok besar masak le boipren round kedai kasut ngan kedai henbeg..^_^

Pink Mama said...

sok dah besar bior ler boipren layan pulak....tak larat

salha said...

alamak..i samelah ngan your daughter...how??

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin