Thursday, May 3, 2012

Rasa nak lempang


1) Si Aril Fatah

tak kenal sapa Aril Fatah? Tak tengok Cinta Buat Emeldalah tu =P

Suka-suka kau pukul dan seret si Emelda tu ya Aril. If it was me.....teruk kau kena bantai balik Aril. Ingat senang-senang nak buli bini ke?. Emelda cepat ambik kelas Judo, karate, silat bagai....

Pantang sungguh dengan dengan lelaki dayus yang suka pukul isteri ni....haiyakkkkkk....karate sekali!




2) Orang-orang yang tak habis-habis mention pasal Bersih kat twitter dan facebook.
Tak kiralah parti pembangkang atau tidak.....dua-dua sama. Fitnah berluasa sana sini.
Cukup-cukup.....udah-udahlah tu. Aku dah naik meluat dan benci nak baca.



On a lighter note, it's a good news that budak yang kena kidnap kat Mount Kiara tu dah kembali ke pangkuan keluarga dia. Alhamdulillah.

4 comments:

mama maman aka yana said...

yes.. dua2 tuh mmg menyakitkan hati... hahaha

Pink Mama said...

=)

kayna said...

yerrr.. menci giler dengan si Aril tuu.. Si emel tu bukan nak menjawab. Eii.. better lari jelaa dari laki mcm ni. kalau one day dia sedar dia salah.Haa... padan muka. Hari ni last day.. aperlaa agaknyer ending dia.

Pink Mama said...

Kayna, dah tahukan ending so macamana? =P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin