Wednesday, May 2, 2012

Pengaruh iklan


I jarang beli majalah sekarang sebabnya rasa macam membazir 'beli iklan' semata.
 Ialah majalah glossy ni, iklah dah separuh dari artikel. Dulu masa muda-muda sukalah membeli majalah sebab nak belek iklan handbag makeup segala.

Pantang ada makeup baru keluar.....laju jer ke kaunter Isetan atau Parkson.

 Sekarang ni nak pakai lipstick pergi office pun macam malas. Kalau lepas makan tu jangan haraplah nak touch up lagi, pucat lesilah muka ada Akak kisah. Mungkin jugak faktor usia so sifat melaram macam dulu tu dah kurang. Now comfort is the most important thing.

Tapi majalah Glam edisi bulan May ni memang macam memanggil-manggil untuk dibeli.
Covernya gambar Rozita Che Wan di India. Menawan.




Silalah belek isi dalamnya sebab banyak lagi gambar-gambar Rozita Che Wan yang cantik-cantik.



perempuan ni memang cantik kalau makeup tak berapa berat.





macam Liz Taylor pun ada kalau sekali pandang. Mungkin fesyen rambut pendek ni membuatkan dia nampak muda dan fresh.
Nak pergi potong rambut pendek jugaklah...nak nampak muda #eh!

Cakap pasal pengaruh iklan.
Pandai betul KFC ambik Chef Wan as their new spoke person for their advertisementkan.

Tiap-tiap kali iklan KFC keluar, terliur-liur rasa nak pergi makan KFC




 
customer sorang ni memang cukup happy
Finger licking good katanya!
 
 

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Alin Marlini said...

mmg cun che ta ni..body mantap...

Pink Mama said...

Alin, kan body dia memang mantap

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin