Friday, April 22, 2011

Lelaki berkereta pink you

My plan tengahari ni is just to buy a screen protector for my new iPhone. Sebelum terscratch baiklah diselamatkan dulu.
On the way ke kedai phone, hampir-hampir jugak tergoda tengok Kebab and McD. Syukur sangat sebab berjaya lawan nafsu. Lagipun pagi tadi dah tapau nasi goreng dengan sambal udang. Sapa nak makan tu nanti.

Terbang RM29 for the screen protector. Fikir-fikir balikkan, apasallah yang I tak tawar lagi murah sebab iPhone 3Gs ni dah tak keluar dahkan. Kadang-kadang lurus jugak I ni *tepuk kepala*

Habis urusan iPhone singgah Sinma kejap sebab the girls dah komplen yang getah rambut derang dah putus. Pagi ni Adik ikat rambut dengan getah ikat plastik.....sian anakku.


RM3. Rasanya tiap-tiap bulan mesti beli baru. Anak saya makan getah rambut =/

Ok...ni baru kena dengan tajuk. Balik dari mini shopping tadi, ternampak kereta pink ni at the parking lot. Selalunya kereta ni parking kat simpang luar ofis. Makanya jauhlah semata-mata nak pergi ambik gambar. Ni dah alang-alang depan mata kita tangkaplah gambar.


comel tak? comel tak? cer citer..cer citer.... pink you...rim pun pink tu

insan tak berwajah ni opismate I. Excited dia dapat ambik gambar sebelah kereta fink.

canggih tak sampai engine pun see thru you. Ada sun/moon roof lagi tu. According to my collegue kereta ni belongs to a man. Cayalahhhhh jantan bawak kereta fink.....kalau bagi kat I pun I tak sanggup kot walaupun I suka kaler pink.

Kereta you all kaler apa eh?

2 comments:

saharinasaharudin said...

woww,pinky plus ade sunroof.mmg cun la ^____^

Pink Mama said...

Hehehe...comel sangatkan :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin