Friday, December 10, 2010

Saya borong baju branded dirt cheap

OMG....

excited giler nak cerita ni.

I baru balik dari warehouse sale. Dapatlah tangkap 5 helai baju dari brand Warehouse, Topman, Dorothy Perkins dan Miss Selfridge.

Dirt cheap ok...I got the t-shirts for RM3, RM5 and RM10

actually ni sale untuk staff jer tapi sebab head office brand ni semua same building as mine so bolehlah belasah masuk....hehehe

baju semua kena pandai pilih sebab banyak yang tergantung dan berlonggok-longgok

korek selagi boleh korek. Paling murah RM3


baju RM130 jadi RM10....fuh nasib baik duit dalam wallet limited dan building tak ada ATM. Kalau tak mau tak sedar diri.

Hilang stress hari ni walaupun pagi tadi dah maksima tahap kesabaran dengan orang. Yang tu lain kali ceritalah ya sebab hari dah kembali cerah.

Damage on my wallet RM53 only hehehehe

8 comments:

zarin said...

bestnya!!! i suka part memborong tu sbb murah but i tk suka part nk mebelek satu satu tuh :P

s@R@H said...

waaa..bestnya..jeles t0l..huhu.nt pakai n ambik gambar k..mesti comey..hehe

Yatie said...

bestnye,,,,,,,

Pink Mama said...

I should've bought more so I can resell it hehehe....

zailamohamad said...

waaah, ni kira macam warehouse sale jugaklah kan!!

Pink Mama said...

Zaila,

ni warehousesale tapi open to staff and family saja

Pink Mama said...

Zaila,

ni warehousesale tapi open to staff and family saja

Nana said...

wahhhhhhhhhhhhh I miss shopping in Malaysia!!! sooo banyak options when it comes to clothes! kat sini limited gila!!!!! Uuurrrgghhh tension! tension!!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin