Friday, December 17, 2010

Rambut oh rambut

Nak tanya ni korang ada masalah keguguran rambut tak. Rambut I ni banyak dah gugur huhu....takut dah tengok sebab dah ala-ala nipis dah rambut ni. Atas lantai jangan cakaplah penuh rambut....puas kaut atas lantai hari-hari. Nak potong rambut sayang sebab dah panjang lepas bahu....nak simpan rambut panjang ni bukannya senang. Selalunya lepas bahu jer cepat jer pergi cantas.

So semalam masa pergi grocery shopping kat Jusco, asalnya pergi kat bahagian beauty produk nak cari pengorek telinga sekali ternampak Shampoo Bayam dengan Ramuan Penyubur Rambut Mustika Ratu. Belilah kasi try.....kalau nanti rambut I tumbuh dengan segar bugar I akan update lagi ya pasal produk ni.



malam tadi I pakailah ramuan penyubur rambut tu....tetiba terasa I bau macam minah Indon. Nak rambut lebat punya pasal redha jerlah =P

Kalau ada sesapa yang ada hair produk yang you dah pakai and it works on you, can you please...please tell me sebab I want long beautiful hair like Kim Kardashian hehehe...


4 comments:

♥ BIRU ♥ PINK ♥ said...

saya tak suka bau bauan dari produk nih..huhu wlpun ada org ckp produk dia bagus tp tak sanggup nk bau ;/

Pink Mama said...

memang bau dia semacam tapi sebab nak rambut lembab terpaksalah jugak try

IFA Athirah said...

almk.xtau nk promote produk ape.hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

LiAnA said...

try brand himalaya.. i beli syampo and hair cream.. nampak dah kurang gugurnya.. bau pun sedap..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin