Wednesday, December 1, 2010

Pesanan untuk semua

Ladies,

Pleaselah ya ladies, stockings are not meant for swimming cause it’s shear.

Pakailah proper swimming suit…..malu ler pastu siap pakai tudung pulak tu

Hadoiiii.....

9 comments:

♥ BIRU ♥ PINK ♥ said...

ada jugak org selamba mcm tu. dia x perasan ke eh?

Pink Mama said...

kalau dia tak perasan hopefully adalah orang yang tegur sebab kalau tak sure malu...

sesemut said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaarggggggggggggggggggggggggg... rasa mcm nak nangis...
umat akhir zaman...
atas tutup bawah bukak...

nasazfrog... said...

YA RABBI...... DAH PARAH DAH TU KAK OII.......

Pink Mama said...

sesemut & nasazfrog, tak tau lah akak nak cakap apa lagi...tu pandangan belakang...depan tak taulah macamana.

shopaholic zone said...

bukan tudung tu....yang itu hud dekat baju swimming dia. nk tutup kepala sbb nak lindung rambut.yelah mungkn x nak basah atau rosakkan rambut dengan klorin kolam. i pernah nampak swimming suit macam tu...:)..lagipun kalau pikir logik..sesapa yang bertudung tak akan buat aib dekat diri sendiri sampai macam tu

Pink Mama said...

oh ye ke...but weird huh pakai stoking macam tu..

kutak jinggong said...

omiiiigod.. terkecik sekejap makan roti tengok gambar ni... pernah nampak org camni masa jogging hari tu.. pakai legging hitam yang nipis ngan spender colour putih terang berderang.. org indon yang duduk tepi track ketawa kegirangan everytime minah ni lalu.. haih..

Pink Mama said...

ohh maknanya ada lagilah orang lain yang jahil guna stockings as leggings jugak ya...hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin