Monday, December 20, 2010

Erra Fazira at One Utama

Semalam ada Erra Fazira kat One Utama. Erra Fazira sekarang dah jadi duta Staedler.
So semalam adalah nampak dia sampaikan hadiah.

Cantik Erra Fazira ni plus I suka sangat dia cause dia pandai dressing.
Tengoklah comel jer dia match red and white kenalah sangat dengan Christmas theme....







comel jer Erra ni kan

4 comments:

Nanak said...

saya pun minat erra juga =)

TK said...

Lawa body dia..

ERMAYUM said...

ha memang dia cun melecun kan :)

Pink Mama said...

itulah lawa jer Erra nikan pastu kurus lawa jer

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin