Saturday, November 28, 2009

Pusat release stress

Kalau nak tengok my husband release stress dia, carilah dia kat supermarket. Orang lain release stress pergi gym, panjat gunung atau pergi shopping ker. Tapi my hubby ni hobi dia suka ke supermarket beli groceries. Sanggup dia ke hypermarket cari makanan malam-malam buta. Oklah…. ni macam shopping jugaklah tapi shopping barang makanan. Kalau dia dah membeli selagi tak penuh trolly tu macam tak sah kalau ke supermarket tu.

Release stress dengan tengok ayam dan ikan. Ahhh…senang hidup saya sebab saya tak suka beli groceries kalau beli baju atau kasut ke, anytime pun rajin. Malas nak fikir apa nak beli, ikan fresh ke tak, ayam nak beli bahagian apa. Kalau ikut dia pergi supermarket pun, jadi tukang tolak trolley dia jerlah.

Belilah lauk apa pun, I masak jer….no hal

IMG_0784 IMG_0783 IMG_0785 IMG_0786

Budak kecik ni suka ikut ayah dia pergi supermarket sebab dia kaki pau =)

3 comments:

Appleartwork said...

mane husbandnya nak nengok:p

Pink Mama said...

husbandnya pemalu awwwww =)

Appleartwork said...

huhhuhuu.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin