Monday, November 2, 2009

A morning with Fahrin Ahmad

I tau ramai orang tak ada mood nak kerja hari Isninkan. Oleh itu bagi menceriakan hari Isnin I semua orang, meh ler tengok gambar I dengan Fahrin Ahmad yang handsome dan macho tu.

Fahrin duta Shell, so of course dia ada last Saturday kat Shell 1 liter challenge peringkat Kebangsaan tu. By the way I didn’t get selected to the finals. Tak perlah asalkan dapat ambik gambar dengan Fahrin Ahmad =D

IMG_3661

Ada kawan I yang tanya hubby I tak jeles ker. Encik suami saya yang tukang ambik gambar…hehehehe. Lagipun idak ler Fahrin tu pandang ibu 3 anak ni….suami saya tak payah risau…hehehe

IMG_3684

Siap datang duduk sembang lagi dengan I. Peramah ler orangnya. Rupanya dia duduk dekat area rumah I jugak. Patutlah hubby I selalu nampak dia kat masjid rumah kami. Masa bulan puasa tu hubby I ada ler kata jumpa Fahrin terawikh kat masjid. I suh tangkap gambar, dia tak nak…hehehe

IMG_3683

wahhh tangkap gambar close up lagi…ni I yang ambik. Hensem tinggi orangnya. Tough you all….

IMG_3677

Berapa banyak gambar daaa dengan Fahrin ya….hehehe…bukan selalu pun.

IMG_3687

gambar ni Shell printkan. Terus letak kat hall rumah…hehehe….

Dah ceria dah hari Isnin you all semua. Pergi kerja cepat…….Selamat Hari Isnin semua =)

8 comments:

superheroes' mom said...

hensem hensem!!! tough macho! (over plak I)
now nyesal lak tak pegi, bole jumpa fahrin and u skali ;)
tu la, my fren tu cakap ada sate, mee kari, abc tp x ckp pun ada fahrin ;p

Pink Mama said...

Haaa...rugi u tak datang. Kalau tak boleh kita berdua bergambar dengan Fahrin. Foods pun macam...durian pun ada u. =)

mUnie UncLe hUsin said...

wah sronoknye..

Pink Mama said...

Seronok =)

ayangasma said...

hensemnya...

Pink Mama said...

hensemm...memang hensem =)

Ms Lola said...

nyum nyum.....

Pink Mama said...

=)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin