Friday, November 13, 2009

Consideratelah sikit


silalah berpakaian yang lebih sesuai kalau nak ke tempat makan.
Takut hilang selera orang lain nak makan.
Kalau dapat kat si Adik yang tak reti nak control volume suara tu, mau disoundnya kenapa nampak montot.

Sebabnya pernah terjadi, anakku tu sound baik punya kuat. Sampai Mamanya ni kena tutup mulut dia.

ehhh...lupa nak pesan. Kalau korang belum makan lagi janganlah pulak tengok gambar kat atas tu =P

7 comments:

Lea Shmea said...

aiyaa kak. dah tertengok gmbr ni. hahaha. hilang selera nk dinner nanti.

Pink Mama said...

Lea, alamak sorri Dik =)

Mama Mya said...

huh!! memang x berselera makan

jln2 baca blog n klik2 ur exabytes nuffnang :)

quefamili.com

Pink Mama said...

Terima Kasih Watie =)

sisdee said...

i pnah nmpk lebih teruk dari tu..
ni kira tshirt tu cover lagi..ni dia pki tube jek..bygkan atas bawah i terpksa tgk hahahaha...

sarah kata..eiii nmpk montot!!!
nsb dia pelat sket...

yg worst!!! its MALAY!!! ckp melayu lagi :(

*gorjesmum* said...

i mmg tak suka kalo ada permandangan mcm ni..nak pakai tapi pandai2 la takkan nak bagi org tengok montot tu..ke mmg dia nak bagi free show ...:D

Pink Mama said...

Sisdee, seksaan mata sungguhlahkan.

Gorjesmum, kalau montot lawa tak perlah jugak =P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin