Wednesday, March 7, 2012

J-card member day kembali lagi


Tengahari tadi tajuk lain sebab tadi update guna wifi free hospital sambil tunggu turn appoinment doktor. So tak sempat nak tulis panjang-panjang.


Hari ni dan besok sebenarnya J-Card member day Jusco One Utama.

Lama dah sebenarnya plan nak beli perfume yang dah habis tapi asyik bertangguh. Nasib baiklah minggu lepas member ofis cakap yang 7&8 hb ada J-card member day.

Apa lagi dengan pantaslah Akak membeli. Lunch tadi laju jer terus tuju ke counter CK. Dah tak pandang dah benda lain. Sebenarnya ada jugak terjeling kat kaunter jual jam. Ahhh sudah....parah ni. Tapi kita kena fokus....jangan tersasar dari tujuan utama nak beli perfume.






Eternity my forever favorite perfume. Beli hadiah birthday untuk diri sendiri (birthday hujung bulan tapi tetap nak kena justify jugak tu).


Dapat free gift tote bag besar satu. Salesgirl counter CK tu baik hati sangat siap bagi I lagi tiga samples. I lap u lah salesgirl counter CK.


Untung beli masa J-card member ni sebab boleh redeem voucher. For every RM100 spend dapat RM10. So I got to spend another RM30 ;)


Hmm...apa lagi J-card member day u'olls =)



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

hidayah said...

seronok baca pengalaman dia..
:)

first time here..
mesti singgah lagi nanti..

sekarang nak blogwalking pengalaman orang masa j-card..

:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin