Thursday, January 26, 2012

Sapa yang kerja minggu ni angkat tangan.

 *Angkat tangan* (saya ler tu)

Kat area rumah ni banyak lagi kedai yang tutup especially kedai Cina. Raya sakan na....
sampaikan stok barang kat Jusco dan Giant pun boleh nampak dah susut dari biasa.

Tapi bagus jugak sebab jalan nak pergi kerja pagi-pagi clearrrr jer gitu. Kalau tak keluar simpang luar tu jer sure punya jam.

Sebenarnya tak ada stori pun. Nak cerita hari Isnin lepas I terasa nak makan aiskrim. Tapi bukan sebarang aiskrim....nak aiskrim Baskin Robbins.

Baskin Robbins yang paling dekat dengan rumah ada kat Sunway Giza. Sunway Giza kosong almost semua kedai tutup. Supermarket dalam Giza pun tutup hari tu. Nasib baiklah Baskin Robbins bukak....kalau tak mau ada orang meroyan hehehe.

Chocolate Royale Mousse (betul ke....atau terbalik2 namanya). Ini saya yang punya. Syiok tak terkata.

5 scoop semua lain-lain flavor





Sedap sampai tak cukup kena beli lagi satu skooplah










Full House pun tutup hari tu





digggggggg in






Sebulan sekali jerlah nampaknya. Kalau hari-hari kopak mak






Gong Xi Fa Cai......Angpow tak ada ke?.Mungkin itu kot apa yang patung ni nak cakap =P

Speaking of angpows, I actually got a few red packets. Culuplah kalau tambah sikit jer lagi untuk beli sebotol perfume =D



1 comment:

kayna said...

sunway giza? Duk kota damansara gak eh? sama laa...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin