Friday, December 2, 2011

JPO....apa tu?


    mesti korang tertanya-tanya map apa tu? Map ke rumah Pink Mama ker?

Isykkk.....idaklah tapi....


map ke Johor Premium Outlets (JPO) ler darling...

alahai mengimbau kembali kenangan pergi Premium Outlets kat USA dulu. Memang menggilalah membeli-belah sebab harga barang memang discounted dari harga asal. Sediakan ajer duitnya.

Apa yang I can see from the pictures the layout of the stores lebih kurang sama macam kat US punya outlet stores. Ohh...kenangan mengimbau kembali.




nasib baiklah jauhhhhh kat Johor nun...kalau takkkk...sekarang jugak Akak pergi

Bagi yang tak dapat pergi tu marilah kita cuci mata tengok listing outletsnya saja



Happy Friday u'olls.....semoga berbahagia. Mementanglah dah petang ya =P


3 comments:

Me & The Boyz said...

woh beb! seriously ada JPO ker? apa yang ade dekat sana eh? :)

Me & The Boyz said...

lupe plak nak cakap :P thanks for sharing ye :)

Pink Mama said...

no problem dear....any way JPO dengarnya banyak designer brand outlets yang harga lebih murah daripada asal

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin