Monday, July 4, 2011

Sephora...oh Sephora

Akhirnya sampai jugak ke Sephora.
Dua bulan lepas pergi KLCC Sephora tengah renovation lagi.


Masuk...masuk Sephora ...macam...oh ini ghupenya Sephora
It's just a lot of makeup brands under one roof. Antara brand-brand yang I ingat dalam Sephora tu ada Urban Decay, Benefit, Bare Minerals dan macam-macam brand lagilah. Perfumes pun macam-macam ada.

Gila melihatkan make up banyak-banyak ni.....nasib baiklah memikirkan duit dah banyak belanja bulan lepas kalau tak mau membazir lagi hehehehe....

















tak nak membazir tu pun sempat lagi membeli 2 batang eyeliner warna putih dan hitam =D
 
Sebatang eyeliner Sephora ni RM21 jer....jer katanya ya =P
 
 

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Cik Wanie Ghani said...

cantik x warnanya kak,
ada mcm MAC @ Stage x?
teringin gak nak try:)

Pink Mama said...

ada macam-macam brand dalam Sephora tu dik. Warna dia ok jugaklah. Kalau datang KL pergilah Sephora KLCC tu =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin