Friday, July 15, 2011

Random update jer

Lately tak berkesempatan nak berblogging. Idea pun macam tersekat. Bila dalam bilik mandi macam banyak benda nak tulis. Tapi bila mengadap blog terus lupa semua *puff*

Balik rumah sibuk mengadap Youtube. Cari inspirasi nak mempelbagaikan fesyen berhijab =)
Tapi duk pakai fesyen yang sama jugak hari-hari sebabnya besok pagi terlupa macamana nak lilit selendang panjang tu. Nasib ler nyah...

Kat ofis ni masih tak kebah lagi cerita Bersih. Hmm...layankan jerlah. Malas nak cakap banyak sebenarnya pasal Bersih ni. But one thing I notice that different political views (some how another this Bersih thingy dah jadi political issue. Bukannya sebenarnya pasal SPR ke?) can even make friends act cold towards you. Boleh hilang kawan tu. Ada kawan yang cakap siap ada member yang delete mendelete dari friend list kat facebook. To me lahkan, friend tetap friend walaupun different political views. Kalau tak sependapat pasal isu politik then avoid talking about it.

Petang semalam ada sessi berjumpa pengantin baru. When with this makcik to see the newly weds. Happy that  at last my friend yang dah lama jadi widow finally meet someone that will take care of her. Glowing muka pengantin baru. Makcik ni ntah bilalah pulak nak naik pelamin lagi sekali *peace if you are reading this....jangan marah aaa*


semalam ada kawan mms gambar durian. *Poyo*
Penuh bonet belakang kereta dia. Nasib baik jauh kalau tak mau I suruh dia hantar sikit to my house.

Pagi ni anakanda terchenta pergi school trip to Melaka hari ni sampai petang. Risau jugak nak lepaskan tapi sesekali kena jugak let go anak kitakan.

Ya Allah kau lindungilah anakku dan perjalanan mereka. Amin


2 comments:

Cikidong said...

betul tu..saya mangsa kena unfriends hanya kerana tak sependapat dengan dia.. patut ke camtu.. tapi lantak dia lah.. kehidupan saya tak terjejas langsung.. :D

Pink Mama said...

Cikidong, tu lah nampak macam budak2kan. Tak perlah...tak rugi apa pun kan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin