Friday, May 27, 2011

Friday haul at Body Shop

It's Friday...friday....it's my payday...payday....hehehe...
Sorrylah hover gitu. Excited sebab besok holiday.

Plannya lunch nak pergi makan saja tadi tapi dah lalu depan Body Shop terstoplah pulak.
Body Shop sale sampai 70%. Mula-mula pegang-pegang saja-saja tak ada plan nak beli pun. Sekali adik SA tu cakap shower gel tu dalam RM5 jer satu. Kalau ada apa-apa kad Maybank, tak kiralah kad ATM pun boleh, dapat lagi 10%. Banyak bagus dah tu. 80% diskaun dah tu.


7 shower gel, tapi 3 jer I punya lagi 4 tu kawan punya =)
Adik SA tu duk kecek beli lebih. Tapi rasanya macam dah banyak dah tu.
Siap bayar semua, kami berdua pergi makan dulu.

Soto RM4.50 and teh ais RM2

Tengah makan ni hati kat Body Shop. Ialah shower gel tu tak sampai RM4 sebenarnya.
Pergi balik Body Shop, hmm...licin dah shower gel tu. Habis kena rembat semua.
SA tu ada cakap yang customer siap suruh simpan 20 botol, nanti dia nak datang collect kemudian. Rugi pulak sebab beli 3 jer tadi.

But aside from 3 shower gel tu, I bought lip balm cranberry, EDT white musk and body lotion.



Diskauns + additional 10%




Total spent. Berbaloi rasanya sebab shower gel tu actually sebotol RM19.90


=)

Lupa nak cakap Maybank member sale tu untuk 3 hari saja.


4 comments:

Cik Wanie Ghani said...

ala,
mesti dah abis kan sales tue,
hurm.....

x sempat nak pi jenguk kat Body Shop tue,
:(

Pink Mama said...

Ada lagi kot Wanie.Cuba pergi tgk :)

Ayuraza said...

yunk..BW..follow u ok..

Pink Mama said...

thank u Ayuraza

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin