Monday, September 20, 2010

Sawah dalam shopping mall

As most of you know, sapa yang baca my bloglah. I usually like to take pictures of the festive mall deco. Tak kiralah raya, Chinese New Year, Deepavali atau Christmas sekali pun sebab during festive season ni lah malls selalu letak deco yang menarik-menarik.

One Utama new wing selalu ada deco yang menarik. Kali ni konsep derang back to kampung kot sebab ada sawah padi, scarecrow (orang-orang ya?) dan pokok kelapa (ok..I just type kepala instead of kelapa tadi). Don't expect clear pictures sebab I didn't bring my kamera gadang instead I use my Sony Cyber-shot yang 7.2 megapixel sahaja. So kalau gambar kurang memuaskan maafkan saya.






my cinonet actually takut nak bergambar depan scarecrow ni tapi I paksa jugak =D






Dulu masa kecik-kecik ada try masuk dalam sawah tapi mendengarkan banyak pacat terus serik nak masuk sawah lagi. WhattodoItowngirl hehehe...

Kerja ya hari ni....boringkan...kepala pun ala-ala ting tong hari ni...

6 comments:

CathJ said...

wow... very impress... 1st time nampak decoration sawah dlm mall.. interesting.

Pink Mama said...

CathJ, tu ler I pun terkejut jugak ada sawah dalam mall...hehe

Nana said...

whoa!!! gila cool!!! Elaborate tahap dewa tu! sure fun tangkap gambar kat situ hehe!

tu lah I pun teringin nak bawak my kids gi sawah padi one day. Bagi they all merasa. hehehe

Pink Mama said...

Nana, ni sawah dalam mall. Kreatif sungguh One Utama ni =)

L@n@ said...

sangat kreative ..

Pink Mama said...

L@n@, kan kreatif sangat

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin