Sunday, September 27, 2009

Tonsil bengkak

dah dua hari Adik compalin sakit tekak so hari ni bawaklah dia jumpa doktor
rupa-rupanya tonsil dia bengkak
I know sakit kalau tonsil bengkak ni
I pernah kena tonsil I flare up so bad that I had to be hospitalised for 3 days at Damansara Specialist. Almostlah jugak nak kena operate buang tonsil. Sungguhlah menyakitkan dan menakutkan.
Sakit sebab kena masuk ubat through urat kat tangan. Painful gila ok, menakutkan sebab fikir nak kena operate tapi alhamdulillah my tonsil mengecut.
Hopefully tonsil Adik wont be as bad as mine kalau tak sah-sah kena buang jugak tu.
Inilah akibatnya Raya banyak sangat minum ais dan aiskrimkan.

Hmm.....besok dah kerja. Besok ada party Raya kat ofis. Makanlah lagi nampaknya.

0 sweeties said what's on their mind:

Blog Widget by LinkWithin
 
design by suckmylolly.com