Monday, September 28, 2009

Saya mengaku

Saya redhalah memang dah ketentuan alam.....
memang tak dapat nak larilah
buatlah macamana pun....sure akan datang jugak time tu

Hari tu....just recently jumpa satu. Masa tu duk fikir...hmm...ni mesti sebab dok fikir masalah kawan-kawan

Tu yang keluar agaknya.....

Tapi semalam...nak cerita sedih ni......

jumpa lagi satu.......

Tak taulah nak happy ke...nak sedih ker......

happy sebab makin matured....sedih sebab makin matured jugak....

I found uban....

Oklah saya mengaku saya dah tua....sob...sob.....

2 comments:

Jade said...

mane ada tua.. mama masih muda lagi la~

mak farhah said...

sy pon dah jmpe 2 helai bulan lepas, satu di kiri dan kanan kepala...cam nak cabut cam sedeh cam22 perasaan ada...huhuhuhuhuhuh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin