Friday, September 18, 2009

Selamat Hari Raya


I mengaku tahun ni my raya mood off sikit. Tak taulah kenapa.


Mungkin sebab tak rasa meriah sangat compare to previous years.


Dulu office kat KL rasa macam meriah sangat (meriah sangatlah hari-hari stress sebab jam nak balik rumah sampai kekadang kena bukak puasa dalam kereta sebab tak sempat sampai)


Office kat PJ ni tak terasa pulak kemeriahan hari raya sebab tak nampak langsung deco hari raya bergantungan.


Tak ada mood tak ada mood pun, baru ku tersedar baju raya ku 6 pasang ....sapa nak jawap tu.

Anak perempuan 2 orang tu 8 pasang sorang


Anak lelaki 3 pasang. Pompuan mestilah nak lebihkan seperti biasa

Bapak budak sibuk beli kasut baru sampai 2 pasang, baju semua dia tak kisah. Suruh beli baju baru dia tak nak sebab dia kata pakai baju melayu setahun sekali


Mari kita lihat my raya checklist dah cukup tak?




kuih raya.


Check.


Ada 5 jenis kuih raya and 2 kerepek-kerepek


Duit raya


check


siap dah duit raya untuk anak-anak buah dengan anak-anak sedara lain.


Duit raya tuk mak pak nanti later cucuk ATM lah....takkan nak bagi duit RM5 kotkan


Ohh...nak tunjuk tahun ni I dapat 3 keping jer kad raya.....ni yang syahdu ni.

Hantar kat raya kat pesbuk tak bestlah. I want the real kad raya.

Hantar duit raya kat pesbuk pun tak acilah. Cuba bagi duit betul-betul. Boleh ku shopping raya lagi



Anyway dikesempatan ini I on behalf of my family too

would like to wish you all semua

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Maaf zahir dan batin dari kami sekeluarga

have a joyous raya with your love ones

drive carefully and makan berpada =)



P/S: Saya nak pergi shopping kasut raya kat One Utama Charles & Keith today....ada sapa2 nak ikut =)

2 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...

hey babe...

Mr.Doc & I would like to wish YOU & FAMILY peace, happiness & prosperity on EID-UL-FITR!!!

May the divine blessings of ALLAH be with you & family on EID & Always!!!
:D

Pink Mama said...

Thank you dear. Hope u and Mr. Doc have a wonderful Raya too =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin