Wednesday, September 9, 2009

Pink tukar jadi merah

kadang-kadangkan menguji kesabaran betullah bulan-bulan puasa ni.
Semalam memang I angin betul dengan orang yang tak boleh nak bertolak ansur dengan orang lain.
Pleaselah understand some people are fasting and it's tiring.
Nak buat macamana kalau semua nak tunjuk power and ego derang....SIGH!!!

Agak-agak kalau muka I jadi merah macam tu derang takut tak?

2 comments:

*fAzEeLa* said...

sabar beb...biasala benda2 camgitu menguji kesabaran time2 posa ni :)nak2 bile kite penat mmg la wajib muka tukar kaler merah hehe

Pink Mama said...

Fazeela.....mau akak naik angin semalam tapi nasib baik memikirkan puasa kena sabar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin