Friday, September 11, 2009

Another week only?

Raya dah dekat, lagi 9 hari jer lagi
tapi I tak buat preparation lagi
macamana ni baju kurung baru I semua tak basuh lagi, baju baru anak pun ada 2 plastik besar tak basuh lagi.
Takkan nak pakai baju bau kedaikan =P
Langsir tak tukar lagi, nasib baik kipas lampu semua dah kawtim dah bersihkan.
Kalau tak mau mak stress
Kuih raya pun tak nampak bayang lagi
Nasib baiklah semalam hubby dah tukarkan duit raya dan siap masukkan dalam envelope....memang superblah
Besok kalau sempat nak cat grill pintu rumah and kemas rumah yang macam tongkang pecah tu
Mop lantai segala kalau tak memang tak sempatlah nak buat semua hari Sabtu depan, Ahad dah rayakan....
cepatnya Ramadhan berlalu. Rasa macam sekejap sangatlah pulak.
Insyaallah hujung minggu ni nak pergi terawikh bawak anak-anak sekali =)

So how's ur preparation?

5 comments:

superheroes' mom said...

i pulak baju raya anak tak habis beli lagi. uwaaa.baru ada baju melayu and T'shirt sorang satu. kasut dah beli.

diri sendiri punya satu pun tak beli lagi. tapi nasib baik yg rumah punye semua dah settle. kuih sumer beli beli beli.

Pink Mama said...

I dah kerisauan tahap maksima ni takut tak sempat nak buat semua weekend ni....

mar!ahaf!z said...

baju melayu anak ada. tp baju "jalan" n sandal takde lagik.
rumah tak kemas lagi. sunday ni pgil maid kot. kuih dah tempah, tp x dpt lg..

*fAzEeLa* said...

same la kite..baju baru anak sume dlm plastik lg huhuhu...

Pink Mama said...

Maria, hujung minggu jer ni jer lagi kalau nak beli. Minggu depan dah nak raya

Fazeela, huhu....samalah kita ya

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin