Wednesday, April 15, 2015

Prelove Naelofar hijab untuk dijual


Akak ada tiga helai Naelofar hijab prelove untuk dijual. 

2 Babe and basic shawl dan satu shawl yang ada awning.



Merah dan biru tu Babe and basic.

Pink tu ada attach awning sekali. Refer gambar kat bawah nanti.



ni gambar Akak pakai yang biru tu.

Reason nak jual because Akak tak lawa pakai tudung yang melekap kat dahi ni. Nampak macam village people sangat. Akak lebih sesuai pakai shawl biasa yang boleh dimuncungkan awningnya. Neelofa pakai lawa jer....tapi memang dia dah semulajadi sejak azali dah cantik pun kan. 




ni tudung pink yang ada attach awning tu. Gambar office tag pun jadi hehehe...


So kalau ada sesiapa interested to buy Akak nak jual RM35 each.

Kalau beli tiga-tiga....Akak jual dengan harga RM100 plus postage.


Kalau interested just tinggalkan message kat comment box. Akak akan try jawap sepantas mungkin.


2 comments:

herlin akmar said...

As Salam Kak da jual ke tiga2 tudung lofa Tu? Klu masih Ada sy nak

Pink Mama said...

Herlin,

Ada lagi belum jual. Kalau interested boleh email Akak at rosmahayu@gmail.com bagi details.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin