Monday, December 29, 2014

Happy Birthday ke 12 Adik

Dear Adik,

Mama and Ayah would like to wish you happy 12th birthday.
We want you to know how much we love you.



Nah Mama belanja video Adik masa 4 atau 5 tahun. 
Perangai masih sama walaupun sekarang ketinggian telah melampaui ketinggian Mama tapi perangai ulat bulu suka menari tergedik-gedik tu masih tak hilang lagi hahaha....



Picture taken yesterday at the Comic Festival. 

Hadiah Mama tak payah bagi laya sebab Mama dah belikan Adik handphone dan penny board yang Adik nak tu. Kalau Adik nak extra hadiah mintak dengan Ayah sebab Mama dah pokai bulan ni sampai 2 birthday selang sehari. Sapa suruh Adik keluar 2 hari lepas birthday Ayah. Anyway, I always tell your ayah that you are his birthday present from me. So Mama tak payah beli dah hadiah kat Ayah aci tak?.....acikan......


Always my baby girl. Nanti dah umur 30 tahun pun still baby Mama dan Ayah jugak.
Anak yang paling manja and best friend to Mama and Ayah. Cerdikkan pandai ambik hati bodek Mama dan Ayah. That why we love you so much.

HAPPY BIRTHDAY YANG KE 12 ADIK.


3 comments:

Lynn Hamzah said...

happy 12th birthday adik...moga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki...

Pink Mama said...

Thank you Lynn =)

Syahida said...

she looks tall for a 12-yr old :) (dalam gambar la)

Happy belated birthday adik. Semoga semua doa dimakbulkan Allah. Amiin!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin