Tuesday, March 5, 2013

Art class

Gambar minggu lepas.

this is what I usually wear on weekends. T-Shirt, kimono cardigan on top of it and jeans.
(Cardigan kimono tu tolong mengcover mana-mana bahagian yang terjojol keluar. Read : perut hahaha)



Lepas art class minggu lepas.
Minggu lepas tak ada painting tapi craft class.

a closer look of the craft. 
Suka dia bila teacher bagi 4 star untuk her craft. 

Teringat masa I kecik-kecik dulu, kalau nak buat aktiviti-aktiviti macam ni every Saturday selalu pergi library kat Taman Tun. Library kat Taman Tun tu best sebab every week ada jer aktiviti yang dianjurkan untuk kanak-kanak. 

Dah tua-tua ni jer yang malas nak jejak kaki ke library. Even nak pergi shopping mall pun dah malas. Duduk rumah rehat browse internet, download TV series lepas tu tengok berejam-jam lagi best. Duit pun save. 

Orang dah tua memang macam ni =)



- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

monas2petronas said...

Eheh.mak ngan anak mcm adik kakak plak.maknyaa muka dan body mcm anak dara lg. Bagus la dia suka art n ada yg support..kita ni dulu2 x mampu nak masuk kelas lukis. Kempunan!

Pink Mama said...

Statement tak menahan tu Ween...hahaha.

Tu lah dulu buatlah art and craft sendiri. Buat anak patung, batu resemban sendiri. Sekarang senang dah ada kelas.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin