Tuesday, April 6, 2010

Mesti boleh


Tahap kesedaran dah datang. Tu yang bersemangat beli dvd ni.
Tapi terperap gaklah 2 hari sebab baru buka dah rasa macam nak pengsan tengok regime exercisenya.

Tapi disebabkan nak abs like steel, semalam pasang jugaklah dvd exercise ni.
Pancittttt wa cakap lu. Baru exercise sikit dah sakit pinggang dan berpeluh-peluh.

Macamana ni?

Tercapaikah impian nak abs hard as steel ni?

Kita tunggu dan lihat sajalahkan. Semangat kena kuat ni....kuatkan semangat!!

3 comments:

bvlgarigirl @ Arianna said...

Wow wee...cool la

Mesti boleh punya mama pink

Go go go

Pink Mama said...

Arianna, thank you girl...mesti kuat semangat =D

TK said...

Saya berangan nak jogging everyday tapi rasa sakit2 badan. Sedih.. berat ni tak mau turun2.. Harap u terus bersemangat. Sayangkan body tu..I ni dah jadi beruang..nyesal dulu tak jaga

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin