Wednesday, April 7, 2010

I'm not a superwoman




tu dia keluar dah lagu Superwoman Karyn White

I'm not your Superwoman...boy I am only human.

Emo sebab tahap keletihan yang terlampau.

Awal bulan biasalah banyak benda kena settle at work then auditorlah pulak decide nak buat audit awal-awal bulan ni. Argghhh stress...banyak sangat gangguan yang menyebabkan banyak kerja tergendala disebabkan nak melayan auditor.

Balik rumah pulak kena buat kerja rumah yang berlambak.

Anak bertuah lelaki sorang tu boleh tanya,

"Mama, kenapa Abang tengok bilik air Abang bersih?"

Anak bertuah....sapa lagi yang nak basuh toilet tu...MAMA lah....huhu....

see...Mama superwoman semua kerja boleh jalan dalam satu masa. Basuh baju, lipat kain, masak, sapu rumah, mop lantai.....basuh toilet Abang.

 See....Mama...

sebenarnya Superwoman....sigh!


6 comments:

TK said...

Kite suka sgt lagu tu..Jaman belajar dulu lagu tu ngetop. Takpelah u r hot superwoman.

Pink Mama said...

Superwoman yang macam nak pancit =D

sisdee said...

i suke lagu ni..

babe kita wanita mmg superwoman..and supermama ...heheheheeh

superheroes' mom said...

take it easy dear. kalau letih sangat, takyah basuh bilik air... suruh Abang yang cuci ;-P

MAMASYAZA said...

sy pun suka sgt lagu tu dr zaman blajar2 lg...mmg best. tp sekali sekala superwoman pun perlukan rehat, kalo ada pembantu yg leh tolong cuci toilet, lap tingkap..iron baju 1 almari..lagi best

Pink Mama said...

Tu dia semua superwoman dah bersuara ...hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin