Monday, November 24, 2014

17th Birthday

My baby boy turn 17 last Saturday 22 November. 
Time flies so fast sekejap jer dah 17 tahun anak Mama. Rasa macam semalam bawa Abang balik rumah. I still remember that it was snowing that day when we brought you home. My precious first born baby boy. Mama dan ayah doakan Abang menjadi anak yang soleh yang berjaya dunia akhirat. We love you so much.

Kami celebrate birthday Abang di mall IOI City Mall Putrajaya. More about the mall later, will blog about it in another post.


brother and sisters and Mr Gorilla.

Kami celebrate di Pizza Hut as requested by the birthday boy. Senang jer anak-anak I ni, dapat makan kat Pizza Hut dah happy tak payah susah-susah nak beli kek bagai.



ayah budak-budak ni kata Mama dah nampak tua sebab banyak kedut kat mata.
Dah memang tua nak buat macamana....anak sulung pun umur dah umur 17, takkanlah pulak maknya nampak muda remaja lagi >.<


birthday boy and his mom.


Kakak sibuk menengok Tab dia. Budak ni obsess dengan cerita Arrow. 


yang sorang lagi ni tengah sentap lepas bergaduh dengan ayah dia hahaha...


We bought the birthday boy SJ4000 WIFI Full HD Action Camera. I actually tak ada plan nak belikan dia apa-apa hadiah since we just bought him a new Lenovo laptop few months back tapi ayah dia yang nak belikan. So here's one happy boy.

Adik pulak bukannya boleh tengok Abang dia dapat hadiah, dia pun mulalah demand nak jugak. Although I said wait for her birthday next month tapi dia tak sabar nak jugak. She promised next month tak payah belikan dia hadiah lagi. Ayah dia kalau dengan anak bungsu ni memang hati cair sikit....so dapatlah dia barang yang dia idamkan....pennyboard.

Ada lagi kisahnya tapi nantilah I sambung lagi.....nak ambik short nap kejap =D

2 comments:

Lynn Hamzah said...

dah macam kawan kawan dah nie...syok tengok...

Pink Mama said...

Lynn, anak-anak dah besar ni memang syok hehehe....syok suruh derang buat kerja rumah hahaha...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin