Tuesday, October 9, 2012

Open house lepas raya


Sabtu lepas kami ada invitation untuk open house raya. Say what?? You heard read me right. Open house raya tapi wayyy lepas raya, dah nak masuk raya Haji dah ni.Tuan rumah is my ex uni mate and officemate. Lama jugaklah dah tak berjumpa.

Tuan rumah kata reason dia buat open house raya lambat sebab nak bagi anak dia habis UPSR dulu. Oklah tu plus maybe dia nak buat housewarming sekali sempena dia pindah rumah baru.


peekaboo

Cantik housing area our friend tu. Gated area at Manjalara.



There's a nice big park yang bersambung dengan kedai-kedai



even the sky are bluer at the rich people housing area =P



Sila register dulu ya




tak ada gate between houses


that's our friend's home. Terkujat jugaklah tengok interior rumah yang cantik. Nak ambik gambar seganlah pulakkan. But reallyyyy nice.

cupcake, nasi beryani JM, kuih muih, fruits, teh tarik yang kaw....macam-macamlah juadah tuan rumah yang sedap-sedap.




penutup suruh anak dara bergambar depan rumah orang hehehehe.

Baju yang Kakak pakai tu is actually mine. Lawalah pulak budak tu pakai >.<

4 comments:

Mokteh said...

Desa park city is it? Cantik rumah kt situ. Harga pun sgt cantik lah!

Pink Mama said...

Haah kat Desa Park City. Nak beli tak mampu sebab harga rumah tu sekarang dah RM2juta O.O

Alin Marlini said...

dari luar pun cantik..apatah lagi dlm rumah..hehhe

Pink Mama said...

Alin, dalam rumah dia memang cantik

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin