Thursday, October 18, 2012

Meet Snow


No...no...not me

belum bercadang lagi nak tukar nama to Snow

Just nak tunjuk yang yesterday I pakai cardigan electric blue and ramai kat ofis ni tegur sebab they said I am not my usual self.

Mana taknya selalu pakai baju kaler yang dull like black and grey. Sekali pakai kaler yang terang, terus orang pelik. Ishh derang ni, tak bolehlah orang nak tukar kaler sikit. Cardigan tu I beli kat Aeon/ Jusco for only RM19. Murahkan.

Tukar topik.

We have a new kitten at home. His (yes it's a boy =P) is Snow. Disebabkan dia putih so I (yes I) decided to give him the name Snow. Korang ada tengok tak Instagram Kim Kardashian. Kucing dia Mercy pun color putih....comel sangat.About the same age/size as ours. 



Food for Junior


budak ni susah sikit nak tangkap gambar dia sebab tak reti nak duduk diam


oh my....lantai luar nak kena sental dengan sabun ni



Mr Snow and Ms Kakak

Sapa lagi comel?



2 comments:

Momzy said...

Hello Snow!!!! hehe..

Comehnyaa... ;)

Alin Marlini said...

serius nantik cardigan tu..murah plak...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin