Thursday, February 9, 2012

SimSimi

Simsimi adalah satu apps yang I baru discover, thanks to my twitter friends.

Bagi yang tak kenal lagi SimSimi, ia adalah satu robot yang sangat advanced sehingga mampu membalas percakapan dengan dengan kita. Kira kita boleh berborak kosong merapu merabanlah dengan SimSimi.

SimSimi telah membuatkan I gelak guling dengan jawapan-jawapan yang kelakar. Adoiiii.....dengan robot pun boleh tergelak-gelak.

Lihat jerlah the conversation between Simi and I. Boleh bisa buat I hilang mengantuk.





LOL


Apa lagi downloadlah.....but I tak sure pulak apps ni ada tak kat Android Market.

Have fun....kalau dia nakal, report jer kat mak dia.

4 comments:

kayna said...

da download.. nak cuba kat rumah... ngeh3... tq

Pink Mama said...

Kayna, mesti tergelak-gelak nanti.

kayna said...

da buat... haha... lucah betul.

Pink Mama said...

Hahaha...memang kekadang terlebih lucah!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin