Friday, February 3, 2017

The day that Adik got photobombed


Assalamualaikum,

I hope it's still not to late to wish "Gong Xi Fatt Cai"
&
'Selamat Hari Wilayah" 

During the Chinese New Year long weekend kami tak pergi mana-mana. 
Duduk rumah lepak-lepak jer.
Aman damai sungguh KL sebab almost everybody balik kampung I guess ๐Ÿ˜

Malls semua pun kosong tak ramai orang. Parking lot semua kosong.....kalau nak menari2 kat situ pun tak ada orang kisah agaknya.

So here's a few photos that we took using my new phone ๐Ÿ˜Š


at IPC, The Curve


at The Curve
fefeeling macam kat China pulak





really nice, right?


kena photobombed ke tu?




this is us at One Utama new wing



kalaulah ada apps untuk buang double chin 
gambar macam orang berchenta pulakkan ๐Ÿ˜


posing kami 


CAKKKK!!!


ini yang paling epic.....baby tu elok photobombed Adik masa Akak nak click gambar.
Tak sedar bila masa ntah dia datang diri sebelah Adik....hahaha...comel sangat!



2 comments:

~SESEMUT~ said...

salam kak , waaaa terkejut jap tetiba tgk anak2 akak dah besar, baru x log in few month jer.
saya ada benda nak tanya, something about the kids study (i.e. school) , susah kat blog, ada insta x?

Pink Mama said...

cari jer IG Akak under nama Rosmahayu :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin