Monday, September 23, 2013

Sketching


Sejak Abang masuk kolej dan cerita yang hari-hari dia belajar melukis, macam datang semangat baru pulak nak melukis. Masa I sekolah dulu suka sangat melukis. Infact in SPM I score A1 for my Art paper.

Nak melukis ni ambik masa and kena concentrate. Itu yang dah lama tak asah skill tu sebab tak ada masa terluang nak melukis. Ada jer kerja nak buat. Kalau tak lipat kain, kena masak, kalau tak basuh pingancucibajusapusampah...the list goes on.



Jumaat lepas I try sketching nak tengok ada skill lagi tak melukis. Disebabkan kat office I only have mechanical pencil sahaja...a bit hard to shade. Cari pencil 2B sebatang pun tak ada.



the next day baru siap. Itu pun songlap pencil 2B Kakak =)

So what do you think of my sketching? Ok tak?

2 comments:

nooreen said...

no wonder laa your kids pandai melukis..its come from u
i likeee :)

My kids calls me Mama, sometimes I make them call me Princess said...

Baru nak asah balik skill Nooreen =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin