Wednesday, September 25, 2013

Mee Kari Ketam

First of all I am struggling using my wireless keyboard here. So kalau ada spelling error tu sila abaikan. This wireless keyboard makes my life easier typing on my Mini iPad blogger. So I bought a Mini iPad lepas tertekan gila guna my 'Samseng' Androids. Banyak kali dah rasa macam nak baling my Androids ke dinding sebab lagging and selalu sangat hang.

So I gave my 'Samaeng' Tab 2 to my husband tapi S4 tu baru beli bulan April lepas so tak bolehlah ngada-ngada nak beli phone baru....tapikan iPhone 5s dah nak keluar. Tabahkanlah hatiku Ya Allah. Sabtu lepas I siap bawak my S4 ke Samsung service centre and the reset my phone back to factory setting. I pun masa tu malas nak fikir banyak masa CS tu tanya tak nak back up dulu ke my phone.....sekaliiiiii.....nasib baik all the contacts dalam sim card tapi all my messages hilang dan paling haru, wipe all my Apps termasuk my Candy Crush yang dah masuk level beratus. Dahlah tak sync Candy Crush ke Facebook Account.....hancur hatiku mengenang dikau. Sekarang terhegeh-hegeh nak main balik from level 1 *nangissss*

Alamak sorry lari topik. Nak crita yang Restoran Nasi Lemak Cinta Sayang, Kota Damansara ada jual Mee Kari Ketam. My BFF ada post gambar yang dia teringin nak makan mee kari ketam kat Shah Alam. Satu malam tu kami pergi dinner kat Restoran Cinta Sayang, ternampak ada gerai Mee Kari Ketam. Tak payah pergi jauh-jauh, dekat rumah pun ada.


                                              otak-otak




ni baru makan petang tadi, mee kari sambal kerang. Satu mangkuk RM5.50. Kalau mee kari Ketam, satu mangkuk RM12. Mee Kari Udang pulak RM8.

Verdict :  Sedap dan boleh bawak Nenek & Atuk makan sini nanti.


UPDATE:

Nasi Lemak Cinta Sayang

B2-1-1 Blok 2, Jalan Teknologi PJU2/IC Signature Park (Kota Damansara)
Petaling JayaSelangor 47810 



2 comments:

nooreen said...

kak,lokasi restoran tu kat area mana?? nak try gi mkn ni..

My kids calls me Mama, sometimes I make them call me Princess said...

Nooreen, lokasinya berdekatan dengan Sekolah Sri KDU.

Nasi Lemak Cinta Sayang
B2-1-1 Blok 2, Jalan Teknologi PJU2/IC Signature Park (Kota Damansara)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin