Saturday, December 22, 2012

Kereta punya hal


Rasa nak menangis kadang-kadang pasal kereta. Minggu lepas dah tukar empat-empat tayar baru. Minggu ni dia buat hal engine over-heat. Semalam dah selamat servis. Ingatkan dah oklah. Rupanya hari ni kipas pulak tak pusing and kena servis radiator. Duit terbang sebab kereta punyalah banyak. Sabar jerlah.....nanti Akak tukar pakai kereta lembu. Harap-harap lembu tu tak mintak kena servis tiap-tiap minggulah. Minggu lepas dah berangan nak tanam pokok getah belakang rumah. 

Lepas duit tu kalau nak beli sebijik henbeg Coach. Redha jerlah.

Sementara menunggu kereta servis semalam, sempat gak jalan-jalan menghabiskan duit lagi kat One Utama. 

Tengok gambar jerlah ya. Akak nak gi kira tabung duit syiling jap =P
















Sempat gaklah mak kena ketuk kat Candylicious. 
Hey Garrett awatlah hang mahai sangat.




bag sekolah baru beli terus pakai








my ex boyfren



Isetan ni memang setan betullah. Ada jer terbeli.




Ok bye....nak pergi korek tabung syiling anak sekali pfttttttttt =P


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

zures said...

Dah nak krismas tema pun krismaskan....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin