Monday, December 24, 2012

Big Bad Wolf books sale

Firstly I would like towish all my Christian readers and friends "Happy Merry Christmas". 

It sure does feel like Christmas with the office aircond wintery temperature.

Back to the BBW sale. Orang lain dah lama dah pergi BBW, kami last Saturday night baru berkesempatan pergi. Sepatutnya nak pergi on Friday tapi kereta buat hal pulak hari tu. Lepas kenduri kahwin kat Gombak terus pergi Mines Convention Centre.


ramai yang park out side tapi jauh tu nak mengangkut buku yang berat. We park inside ...alah lagipun bukannya susah nak dapat parking pun.

overdress sebab datang terus from wedding



Ada mini exoticar exhibition kat luar 





Masuk-masuk jer dewan tu macam wow.....besar gila tu. Macamana nak cari buku ni...banyaknyaaaaa







BBW ada sediakan kotak kat entrance. So grab your box and start searching for your books.
Couldn't find the chick lits yang best-best. Maybe dah habis kot author yang best-best tu. Tapi bolehlah ....kena pandai korek sana sini and be patience. Take your time in memilih buku.

I become cookoo sikit bila tengok buku resepi. Macam nak ambik semua. Nasib baiklah sedar diri ....macamlah rajin sangat nak masak memacam resepikan. End up I bought 2 recepi books and the rest buku cerita.



our tukang jaga kotak while 4 of us cari our books


ini sebelum ditapis. Ambik...ambik

The person with the most books is Adik. Buku dia jer half of the books that we purchase.
Suka hati dia sebab dapat comics and buku how to draw manga.


us at 1pm in BBW massaging our body and legs. Ohh they do have massages chairs on the 2nd level. There's foodcourt there too.


3 plastic bags. Who can guess how many books we bought?



30 books at RM240.  Most of our books is price at RM8 and the most expensive book that we bought is RM25. That's darn cheap right.


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

hani said...

alamak, u pergi what time ? i pon midnight ada situ.
tak perasan org pon , asyik tunduk tgk meja

Pink Mama said...

Hani, I ada kat sana between 11pm - 1am

hani said...

hoho ho... sama la yer..tapi i dok situ sampai kol 3.. tu pon sebab dah feedup buku pening nak cari.

BIRU vs PINK said...

dah habis ke book sale ni? tk sempat nak g punn..huhu

Pink Mama said...

dah habis...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin