Tuesday, November 13, 2012

Selling my inner neck

Ladies ( & gentleman kalau ada),

I'm selling off my inner neck kedut from butik tudung Al-Humaira Contemporary (AHC).

Reason sebab I jarang pakai, ada 2-3 kali jer rasanya I pakai both inner.

I'm selling both at RM50. Kalau nak beli satu pun boleh jugak.

So kalau interested silalah email saya di rosmahayu@gmail.com

Kalau nak ambik sendiri area TTDI, Dsara or Kota Damansara pun boleh. 

Kalau nak suruh pos silalah tambah RM5. Tapi kalau ambik sendiri, I bagi sekali paperbag comel AHC.


kaler purple dan brown


ini jer gambar yang I ada of the inner sebab pakai 2-3 kali jer rasanya. 

Kalau interested email tau.


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

Alin Marlini said...

kat kedai dah habis stok...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin