Tuesday, September 18, 2012

Open house rumah member

Kalau dah jodoh tak kemana. Berjumpa lagi kami diopen house member lain selang seminggu. Musim-musim perayaan nilah time dapat jumpa kawan-kawan kalau tak semua busy sokmo.

Sabtu lepas open house my classmates kat Shah Alam. Biarlah nama dirahsiakan. Eleh kalau sebut nama pun bukan you all kenal pun.

Makanan memang marbelles. Habis semua makanan kitaorang makan tanpa segan silu dan membuat table tu macam table kami sendiri.
Nasib baik ada anak-anak dara Reen boleh suruh ambik makanan dengan kadar banyak tanpa malu. Budak-budak ambik makanan banyak tak apa sebab kanak-kanak sedang membesar memerlukan makanan yang banyak untuk tumbesaran. Kalau orang dewasa ambik makanan banyak tu dah buruk lantak namanya.

Laksa,char kueyteow, roti jala cicah bubur durian pehh terangkatlah. Rojak pun ada. Pastu ntah apa lagi kitaorang makan sebab banyak sangat. Pekena dengan teh tarik memang lupa diri kejaplah.




bestfren for life.


ehh I ada dimple...suka Akak. Nampak comel pulak kita berdua Reen.


perangai tiga-tiga walaupun dah lama jadi mak orang tetap tak berubah




jejaka(jejakalah sangat) yang berdua tu pun my ex-classmate. Kira ada 4 orang classmates dalam kelas tu dan sorang budak kelas sebelah yang selalu sesat lepak dengan kelas kami sebab budak-budak kelas dia tak happening macam kami.

pompuan yang tengah-tengah tu anak angkat kelas kami


Btw, kitaorang pergi raya rumah yang berbaju melayu kaler merah tu.
Untuk pengetahuan semua, dulu saiz badan kami tak macam ni.

Sekian, terima kasih.

2 comments:

Alin Marlini said...

mummy yg gorjes..selamat hari raya w/pun dah habis

Pink Mama said...

Thank you Alin. Selamat haru raya (haji) to you too

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin