Monday, September 24, 2012

Inspirasi



Walaupun sepatah haram tak faham apa yang Shila Amzah nyanyi, I must say that nyanyiannya meresap ke kalbu. Sampailah jiwanya, roh lagu masuk. Dah macam pengkritik AF pulak ya.

Apasallah tak pandai nyanyi kalau tak boleh masuk Asian Wave Contest dan menang 5 juta. Suara kat karaoke pun fail, ada hati nak masuk pertandingan nyanyi =P

Nak kena jadikan Shila inspirasi, do what you love most so kita akan buat sepenuh hati. Congratulations Shila, proud to be Malaysian. Malaysia boleh!

P/S: Jiwa tengah kacau. Kalau fikirkan banyak hutang nak kena bayar tiap-tiap bulan, mau tender jer resignation 24 jam. Tak sanggup kerja dengan psiko gila babi kat ofis yang macam tak ada work ethic and professionalism. Suka-suka hati nak tunjuk middle finger kat kita bila kita point out kesalahan staff dia. Staff and department kau tu bukan maksum, BODOH! (Bodoh itu ditujukan kepala perempuan psiko jari tengah nak kena kerat satu hari nanti). 

P/P/S: Perempuan psiko you are so lucky that my parents taught me not to buat jahat kat orang and I am still waras kalau tak... Sakit hati tetap sakit hati.

2 comments:

Cikidong said...

she must be cha ya nun alif?

Pink Mama said...

haaahhh...betul sangat Cikidong

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin