Friday, November 4, 2011

Selamat Hari Raya Qurban

Selamat tengahari dan Selamat Hari Jumaat semua. So I guess semua orang dan full gear on mood nak beraya dan cutikan. Would like to wish to all Muslim readers Selamat Hari Raya Aidil Adha. Kalau drive balik kampung tu, bawak kereta elok-elok...jangan merempit di jalanraya ya padah akibatnya nanti. Jangan lupa baca bismillah dan doa naik kenderaan. Nasihat sikit sempena hari Jumaat...ambik berkat =D

Tengahri ni tadikan ingat nak lunch dengan anak-anak kat One Utama. Sekali nak cari parking dalam One Utama tu macam haram jadah. Semua parking penuh....jenuh pusing empatplohkali pun tak dapat jugak parking. Last-last keluar jer dari One Utama sebab dah tak sempat pun kalau nak makan lunch. Derma RM1 jerlah kat One Utama >.<  I hetchu One Utama! Ni mesti kes segala umat penduduk Bandar Utama ni pergi One Utama sempena pembukaan Uniqlo hari ni. Last-last I dengan anak-anak makan McDonald drive thru jer =(

Enough of the membebel.


 
Ayam goreng panas kat kedai mamak (alamak lupa pulak nama kedai) Padang Kota infront of Segi College/ Sri KDU tu memang enaklah. Ni dinner malam tadi.
 
 
Selamat Hari Raya Qurban dan happy holidays all =D



2 comments:

Cikidong said...

selamat hari raya mak pink... ada duit rasa takk hahaha

Pink Mama said...

raya haji mana ada duit raya =P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin