Monday, October 31, 2011

Hello Kitty

I ada kitty comel sangat



 
bukan kitty ni. Ni stray cat tengah mengacau nak ikan masa lunch tadi


tapiiiii......






debit card Hong Leong bank

Comel tak?

 Tak pedulik walaupun orang kata dah tua bangka pun nak kad Hello Kitty. I young at heart maa... =P

Sejak nampak promo Hong Leong Bank kat Bulletin Utama TV3, terus menggeletek nak tukar kad walaupun sebenarnya baru tukar debit card baru last month. Debit card ni untuk Saving Accounts HLB saja if I am not mistakenlah. RM8 will be debited from your account kalau nak tukar to this Hello Kitty Debit Card.

Okaylah, nak pergi belek kad Hello Kitty comel...byee


2 comments:

SECRET IN THE HEART said...

Kartun kan universal. Apa pulak dah tua bangka, saya lihat pemilik blog ni cantik je.

Cantik kad debit tu. Bertambah terkenal lah kartun Hello Kitty nampaknya.

Pink Mama said...

hehehe...thank you dear

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin