Monday, March 6, 2017

The Strands Food Mega Festival


Assalamualaikum,

Dah dekat 2 minggu baru nak update. Akak minggu lepas tak berapa sihat dengan demamnya pastu kena sinus attack yang teruk....whole day migraint dan sakit kat rongga hidung. Rasa macam nak ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ญ

Dua minggu lepas kat ada Food Mega Festival kat The Strand, Kota Damansara.
Kalau dah namanya food festival, of courselah Akak tak akan melepaskannya. Bila lagi nak merasa macam-macam makanan dalam satu tempat.


haaaa...tu dia macam-macam ada sampai Akak tak ingatlah stall apa yang ada.
Sapa suruh cerita 2 minggu kemudiankan ๐Ÿ˜




tapi yang paling Akak ingat, Akak beli from satu stall ni meatball daging ni and kambing bakar....sedapnya sampai repeat the next day


sos bbqnya memang sedaplah....sampai menjilat jari. Cukup rasa semua....



kami duduk atas kayu palet untuk makan. Isykkk tak nikmat sebab kecik ruang duduknya plus kayu palet tu kan rendah. Next day beli tapau bawak balik makan lagi syokk..







ehh terselit pulak gambar bawak mak Akak makan kat Vichudda on the same day ๐Ÿ˜€



buatlah selalu food festival ni sebab syok dapat rasa macam-macam makanan



ni next day...repeat bawak budak ni pulak






kami beli ribs pulak the next day tu.....ayah budak-budak ni sukalah sebab banyak lemak.



dah macam muka anak korea ๐Ÿ˜˜



tengah sibuk tengok orang tu masak ribs










blurlah pulak gambar meatballs, kambing dan ribs kami ni.

Puas makan kat rumah!


No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin