Tuesday, December 10, 2013

Antenna TV jer asalnya

I dah ceritakan yang TV I dalam bilik tu kaput tapi dapat diselamatkan oleh McGyver rumah. TV dalam bilik tak ada Astro so kalau nak tengok basic channels tu kena pasang antenna baru nampak gambar. Tapi lepas McGyver rumah adjust (sebenarnya nak eja ejas tapi macam pelik sangat) TV tu semua channel jadi macam turun snow berbintik-bintik putih walaupun pasang antenna balik :'(

Makanya semalam ke Giant tujuannya nak beli antenna TV baru sebab bila baca dalam internet ada yang kata mungkin antenna TV dah lama pasal tu reception tak berapa elok dah.

Apa I kata tadi?. Nak beli antenna TV baru satu jerkan.





kan....








kan....
















how did it end up like this >.<

Paranormal sungguh =P


2 comments:

~SESEMUT~ said...

hmmmmm somehow i can't see any antenna in the trolley.. hehhe

My kids calls me Mama, sometimes I make them call me Princess said...

adaaa....tu kotak kuning bawah ayam tu hihi. Tersorok dengan makan hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin