Tuesday, June 28, 2011

Ariani sale....hmmm terjebak lagi

Sebenarnya the husband ada appoinment dengan orang dekat Bangi tu yang jauh breakfast sampai Bangi Sabtu lepas. Dah dia jumpa orang, kita pun merayaplah Bandar Baru Bangi tu.
Sekali nampak Ariani....sale pulak tu =)

Ariani yang kat rumah ni tak ada pulak terdetik hati nak pergi walaupun nampak banner sale tu. Sampai ke Bangi baru terbukak hati. Tu pun sebenarnya saja nak buang masa cuci-cuci mata jer. Sekali dah masuk Ariani.....terus menggila ok. Orang pun ramai masa tu.

4 helai for RM150. Apa lagi pilih....pilih....

Akak terjebak jugak akhirnya :'(

Bukan takat 4 helai tudung awning tu jer dik....Akak ko ni terjebak sekali beli tudung Syria selai....but I like!










4 helai tudung awning





ni tudung Syria tu...lawa tak?

Gambar kat bawah ni dua antara 4 tudung awning yang dibeli

Hiraukan muka yang macam tak siap tu. Ialah penat dik. Sabtu Akak kau dari KD pergi Bangi, dari Bangi pergi Shah Alam, dari Shah Alam anak bertuahku yang comel tapi notty sikit tu ajak pergi KLCC. Lepas KLCC Akak ko ni terus flat.....nak balikkkkkkk




terjebak beli corak rimau sebab hari tu ada budak datang interview for receptionist post pakai baju corak rimau ni (a bit inappropriatelah datang interview bank pakai baju macam nak interview sales girl....terus boss rejek ko walaupun budaknya cun melencus kurus selim melim. Tapi kalau pakai tudung corak rimau tak per kot =P).

Lupa nak bagitau, Ariani ada cabutan bertuah. Korang doakanlah Akak korang ni menang grand prize ye =P
- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

zatil said...

wah..murah sgt lah tu 4 helai for RM150..ariani mmg sedap pakai..n gud luck PM or ur lucky draw :)

Pink Mama said...

thank you dear =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin