Thursday, December 29, 2016

Baby's 14th birthday


Assalamualaikum,

Harini harijadi yang ke 14 baby. Cepatnya rasa dah besar tinggi budak ni.
Kalau nak tahu budak ni 'anak ayah' ....manja sangat dengan ayah dia.
Malam tadi pun pukul 12 malam dia menggelupur cari ayah dia dulu untuk wish dia "happy Birthday'. Ohh....Mama dia yang melahirkan dia sakit macam nak putus nyawa tu dia tak cari....dia cari ayah dia dulu πŸ˜›πŸ˜œπŸ˜. Mama tak kecik hati pun...Mama terasa sikitttt jer hahaha....nak buat macamana birthday berdua tu 2 hari jer apart (ayah 27hb and Adik 29hb December). Zodiak berdua tu sama....actually perangai pun lebih kurang sama.
Sabar jerlah!

Tahun ni a big birthday untuk ayah budak-budak ni. 
Tapi nanti weekendlah kita baru celebrate sekaligus sebab Mama kerja minggu ni 😎
Kopak Akak ko bulan 11 dengan 12 ni sebab birthday Abang, Ayah dan Adik.




Happy birthday my cheeky baby gurl....Mama and Ayah love you sooo much.
Semoga Adik menjadi anak yang soleh, bertanggungjawab dan diberkati Allah selalu.




us today at lunch πŸ’–




sabar jerlah budak ni sanggup tunggu mak dia balik kerja sebab nak tiup lilin.
Excusekanlah suara Mama dia yang tak sedap tu.

Happy 14th birthday baby gurl.....muahhh

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin