Monday, April 4, 2016

Happy Birthday Kakak

Sabtu lepas birthday Kakak. Abang tak dapat balik pulak minggu ni sebab sepatutnya dia ada badminton tournament tapi kansellah pulak last minute. Nasiblah ko bang.

Happy birthday my baby girl. Mama and Ayah love you so much. 
Terima kasih Kakak sebab selalu menyenangkan kerja Mama di rumah.
Kakaklah yang selalu potong bawang, sidai kain dan kadang-kadang lipat selimut kalau Adik malas nak lipat. Selalu kalau pesan apa-apa mesti dia yang selalu ingat dan ingatkan Mama Ayah balik. Harap kat Adik hhmmmm.....memang taklahkan. Kakak paling senang suruh buat kerja....dengan segera dia buat. Kalau ngan Adik bertuah tu ...cakaplah 3 kali pun belum tentu bontot dia bangun dari kerusi. That is why Mama & Ayah sayang sangat kat Kakak.

Walaupun Abang tak balik, kami tetap pergi meraikan birthday Kakak.
Plannya pergi dinner pastu tengok wayang. 

Lupa kata kalau weekend restoran semua mesti penuh. Sampai kat Chili's register kena waiting list for 40 minutes. Since we're still early for our movie.....movie starts at 9pm, kami pukul 7.30pm dah ada kat One Utama so we decided to wait. Sesambil tu kami main Snapchat.....terbelahak-belahak gelak tengok muka kami. Nanti Akak post gambar-gambar Snapchat kami. Dalam setengah jam jugaklah baru dapat seats tapi since we're having fun taking funny photos kat Snapchat so tak terasa sangat menunggu.


Mama's girl


merasa order nachos sekali banyak gila tak terabis 4 orang






Fajitas


ni Adik dan Ayah yang makan....Akak tak berapa minat cendawan



tu nak wassap kat kawan-kawanlah teww.....


licinnnnnn.....habis makan dah almost 9pm.

Terus proceed naik ke panggung wayang. Dah kenyang pun still kena belikan budak-budak ni drinks and popcorns >.<


the movie not badlah.....I boleh layanlah semua scene. Tapi one thing that pops in my was I need to mosturize and exfoliate better lepas tengok muka Lois Lane. Nampak kedut dan dry sangat muka Lo La tu. Then the two DC fanatics (Ayah & Adik of course) explain to me that Lois Lane memang dah tua sikit time Superman mati pasal tu nampak wrinkle. (sorry for the spoilers kalau you all tak tengok lagi)


Abam Superman tu nampak remaja sentiasa while Abam Batman tu nampaklah dah berusia



Adik.....botak mana yang kau kiss ni?

That's our small celebration for our beloved daughter. Happy Birthday Kakak....



1 comment:

CikLily Putih said...

lama x pi makan kat chilis lah..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin